Behandelingen

De locaties

Taal selecteren

Disclaimer

Cinderella Esthetic Care (hierna: “wij” of “ons”) treedt enkel op als tussenpersoon tussen onze klanten en de Turkse artsen en chirurgen die de medische behandelingen uitvoeren. Wij zijn geen medische professionals en hebben geen controle over de kwaliteit van de medische behandelingen die worden uitgevoerd door de Turkse artsen en chirurgen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor medische fouten en/of mislukte behandelingen die kunnen optreden tijdens de medische vakanties die wij faciliteren. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van persoonlijke items tijdens uw medische vakantie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies die voortvloeien uit de medische behandelingen die worden uitgevoerd door de Turkse artsen en chirurgen, of voor de diefstal of verlies van uw persoonlijke items tijdens uw medische vakantie.

De beslissing om een medische vakantie te boeken bij Cinderella Esthetic Care en de keuze van de Turkse arts of chirurg voor de medische behandelingen zijn geheel de verantwoordelijkheid van onze klanten. Wij adviseren onze klanten om voorafgaand aan de medische behandelingen alle vragen en zorgen te bespreken met de Turkse arts of chirurg en om zich te informeren over de risico’s en bijwerkingen van de behandelingen.

Door gebruik te maken van onze diensten voor medische vakanties, gaat u akkoord met deze disclaimer en vrijwaart u Cinderella Esthetic Care en haar medewerkers, partners en agenten van alle aansprakelijkheid, schadeclaims en kosten die voortvloeien uit de medische behandelingen die u ondergaat tijdens uw medische vakantie, alsmede diefstal of verlies van uw persoonlijke items tijdens uw medische vakantie.