Behandelingen

De locaties

Taal selecteren

Over ons

Over ons

Bent u op zoek naar een medische vakantie in Turkije?

Wij zijn een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van patiënten tijdens hun medische behandeling in Turkije. Ons uitgebreide netwerk van artsen en chirurgen, alsmede onze moderne ziekenhuizen in Side, garanderen de beste medische zorg en faciliteiten voor onze patiënten.

Turkije staat bekend om zijn hoogwaardige medische zorg en is een populaire bestemming voor medische vakanties. Onze organisatie is gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten voor een breed scala aan medische behandelingen, waaronder cosmetische chirurgie, tandheelkunde, oogheelkunde en meer. Onze ervaren en deskundige artsen en chirurgen zijn allen geregistreerd bij de Turkse Medische Associatie en hebben een uitstekende staat van dienst op het gebied van patiëntenzorg. Bovendien hebben al onze artsen een licentie om te werken binnen het medisch toerisme.

Bij ons staat de veiligheid en tevredenheid van onze patiënten voorop. Wij zorgen voor een naadloze en zorgeloze ervaring tijdens uw medische vakantie in Turkije. Onze diensten omvatten het regelen van afspraken, het organiseren van uw reis en accommodatie, en het bieden van continue ondersteuning en begeleiding tijdens uw verblijf.

Cinderella-Esthetic-Care-medische-vakantie-in-Side-Turkije-contact
Cinderella-Esthetic-Care-medische-vakantie-in-Side-Turkije-contact

Vrijblijvende afspraak inplannen​

Ons doel is om onze patiënten te voorzien van de beste medische zorg en een onvergetelijke ervaring in Turkije. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij uw medische vakantie in Side, Turkije.

Uw verblijf is Side of Antalya.

Tijdens hun medische reis hebben patiënten de keuze om te verblijven in Side of Antalya. Er is keuze uit een 5-sterren resort met all-inclusive of een goedkoper onderkomen, dit kan allemaal vooraf worden afgesproken. Er zijn speciale prijzen afgesproken met verschillende hotels van verschillende klassen voor onze patiënten. Daarnaast kan er gekozen worden voor all-inclusive of logies met ontbijt. Beide steden hebben een historisch oud stadscentrum met diverse winkels, zandstranden en gezellige restaurantjes.